*NIEUW* Expertteams

13 november, 2015 - Webredactie

Met het introduceren van een nieuwe website introduceren we ook gelijk een nieuw fenomeen binnen het LPB: het LPB-expertteam. We vinden het belangrijk dat kennis wordt gedeeld. Immers van kennis worden we allemaal rijker. Een LPB-expertteam bestaat uit 5 ambtenaren uit verschillende gemeenten. Deze ambtenaren hebben allen hun sporen verdiend in het wijkgerichte werken.

Een gemeente kan een beroep op het LPB-expertteam doen om advies te krijgen op vraagstukken uit de eigen gemeente die een raakvlak hebben met het wijkgerichte werken. Het LPB-expertteam komt een dag of dagdeel op bezoek om samen met de opdrachtgevende gemeente naar een vraagstuk te kijken. Het team adviseert, zodat in het proces van de opdrachtgever de volgende stap kan worden gezet. De opdrachtgever krijgt nuttige tips, kritische reflectie of een waardevol advies.

Lijkt het je iets om in zo’n LPB-expertteam zitting te nemen of werk je bij een gemeente die wel wat hulp kan gebruiken bij het oplossen van een vraagstuk, lees hier dan meer over de procedure.