Met trots: nieuwe website live!

13 november, 2015 - Webredactie

Ja, daar is ie dan! Een spiksplinternieuwe website. De oude website ging inmiddels al heel wat jaren mee, dus tijd voor een nieuwe jas. En wat voor een jas! Een jas met handige zakken. Met een doorvertaling naar de website: blokken. Blokken die allemaal 1 doel dienen: het delen van kennis met elkaar.

We geven je graag een toelichting op enkele onderdelen binnen de nieuwe site:

LinkedIn

We maken gebruik van LinkedIn als inlogmethode. Een LinkedIn profiel houden de meesten van ons wel bij en dat betekent actuele zakelijke informatie direct paraat. Dit leek ons de meest handige manier om met elkaar ook te kunnen netwerken. Door het inloggen met je LinkedIn kun je items plaatsen en reageren op bijvoorbeeld blogs of vlogs.

Share & Care

In de categorie ‘Share & Care’ kun je informatie met elkaar delen, elkaar een vraag stellen of een stelling poneren. Dus alles wat jouw werk makkelijker maakt en de kennis met zoveel leden is binnen handbereik. Je moet wel eerst inloggen om iets te kunnen posten.

Blog & Vlog

Hier komen blogs en vlogs terecht van vakgenoten. De woorden spreken natuurlijk voor zich. Heb je interesse om met ons (en dus met het hele LPB netwerk) te bloggen en/of te vloggen dan vernemen we het graag! Meld je hier aan als nieuwe blogger of vlogger.

LPB Life

Op de pagina LPB Life wordt alles wat met onze LPB social media te maken heeft gepubliceerd. Heel handig als je zelf bijvoorbeeld geen Twitter account hebt, maar wel graag op de hoogte wilt blijven van alle publicaties op dit medium. Zo mis je geen enkele informatie.

Tip: LPB bestuurslid Han van Geel heeft een vlog van gemaakt met zijn filosofie over de website. A must see!