Finalist gebiedsambtenaar: Maurice Hoekman

12 november, 2017 - Webredactie

Van de 7 genomineerde wijkambtenaren zijn er 2 naar de finale! Deze week schenken we aandacht aan de 2 wijkambtenaren die finalist zijn in de verkiezing voor de Beste Ambtenaar van het Jaar 2017 van Publiek Denken. Vandaag in the spotlight:

Maurice Hoekman Sr. Regisseur kern- en wijkgericht werken, gemeente Nissewaard

En hoe beter dit te onderbouwen door het kernplatform Heenvliet (groep adviserende bewoners):

Heel leuk nieuws, onze regisseur kerngericht werken Maurice Hoekman is terechtgekomen op een finaleplaats voor beste ambtenaar van Nederland. Een zeer verdiende nominatie volgens ons omdat hij zich altijd voor meer dan 100% inzet om voor de kernplatforms de meeste informatie te achterhalen en ervoor zorgt, dat onze vragen aan de gemeente serieus worden genomen. Hieronder een stukje over deze verkiezing. Maurice, we duimen voor je!

Maurice Hoekman heeft, naast zijn nominatie voor jonge ambtenaar van het jaar, nu ook de top 12 bereikt van ambtenaar van het jaar 2017. Maurice is voor de kernen in Bernisse maar ook voor zijn collega’s dé verbindende schakel binnen de gemeente Nissewaard als het gaat om gebiedsgericht werken. Hij werkt en denkt buiten de kaders en neemt bewoners, collega’s, ondernemers en het bestuur mee. Hij zoekt naar mogelijkheden en staat open voor verandering en vernieuwing.

Hij motiveert en coacht hierin betrokken partijen. Hij stelt zich niet voor op en zorgt ervoor dat de mensen in de picture staan die het verdienen. Hij is op de hoogte van alles wat er speelt qua trends en ontwikkelingen en zet dienstverlening voorop. Of dit nou gaat om een interne of externe klant, hij staat altijd klaar. Naast zijn functie als Sr. Regisseur wijk- en kerngericht werken is hij verbetercoach en houd zich bezig met team- en talentontwikkeling.

Bekijk de andere genomineerde wijkambtenaar op LPB.nl