Finalist-wijkambtenaren Publiek Denken Top 100 bekend

6 november, 2017 - Webredactie

De finalisten van de Publiek Denken Top 100 Beste Ambtenaar 2017 zijn bekend. Na het tellen van de stemmen die via Twitter, de website en Linkedin werden uitgebracht zijn in 6 categorieën elk 2 kandidaten beland. In de categorie ‘decentrale overheden, uitvoerend’ zijn dat twee wijkambtenaren!

Maurice Hoekman Sr Regiseur kern en wijkgericht werken, Nissewaard

Ruud Meijer gebiedsverbinder, Haarlem

Binnenkort stellen zij zich voor op LPB.nl!

Juryberaad op 16 november 
De nummers 1 en 2 van elke categorie worden op 16 november aanstaande voorgelegd aan een deskundige jury, die uiteindelijk de overall nummer 1, 2 en 3 kiest. De jury krijgt hiertoe de volgende informatie aangeleverd: de motivatie voor de nominatie, een korte pitch (in de vorm van een video) van de kandidaat zelf en een motivatie van de leidinggevende en een collega.

PD Top 100 Beste Ambtenaar en PD Top 100 Publieksprijs
Voor de complete lijst van de PD Top 100 worden alle categorieën bij elkaar genomen, waardoor er een lijst van nummer 1 t/m 100 ontstaat. We hebben meerdere prijzen te vergeven: de winnaar van de PD Top 100 (aangewezen door de jury) en de publiekswinnaar (de ambtenaar met de meeste stemmen).
Op donderdag 14 december worden de prijs voor de Beste Ambtenaar en de Publieksprijs van de PD Top 100 uitgereikt. De PD Top 100 wordt ook gepubliceerd in een special en e-zine over de publieke professional, via de website en de e-nieuwsbrief. Verder worden de finalisten geïnterviewd en wordt de complete PD Top 100 (namen en functies) en een verslag van het juryberaad in deze special afgedrukt.

Dit bericht verscheen eerder op www.publiekdenken.nl