LPB Congres Enschede: de inschrijving is geopend!

24 augustus, 2023 - webredactie

De inschrijving voor het LPB Congres 2023 is geopend!

Van 22 tot en met 24 november kun je deelnemen aan interactieve workshops, informatieve presentaties en boeiende locatiebezoeken. Ontdek hoe Enschede voorop loopt in gebiedsgericht werken, het aanpakken van urgente thema’s en het omgaan met maatschappelijke uitdagingen.

Primeur

Het congres kent dit jaar een bijzonder moment! Op vrijdagochtend 24 november nemen twee buitengewoon maatschappelijke initiatieven elk een geldbedrag van maar liefst € 5.000,- in ontvangst vanuit het Willem Stamfonds. De maatschappelijke initiatieven zullen deze avond door Willem Stam persoonlijk worden onthuld.

Willem Stam was ruim 20 jaar voorzitter van het LPB. Bij zijn afscheid in 2022, tijdens het LPB congres in Eindhoven, heeft hij het fonds met zijn naam als afscheidscadeau van het LPB ontvangen. Willem bepaalt jaarlijks waar het bedrag van 5000,= aan wordt besteed.

Gastsprekers

Onder leiding van de enthousiaste Erik Dijkstra, bekend als Jakhals, nemen we je mee op een ontdekkingsreis die je horizon verruimt. Ontvang nieuwe inzichten van toonaangevende sprekers, zoals Bart Ensink die je onderdompelt in de snelle en fascinerende wereld van Artificial Intelligence, en Mirjam Spitholt, een expert in gelukskunde. Laat je boeien door het verhaal van Albert Jan Kruiter, de bevlogen oprichter van het Instituut voor Publieke Waarden, en Michelle van Tongerloo, niet alleen huisarts in Rotterdam-Zuid, maar ook straatarts in de Pauluskerk en journalist. Lokaal talent Nathalie Baartman zorgt voor een finale vol humor en luchtigheid.

Verkiezingsavond

Woensdagavond 22 november ben je van harte welkom in het monumentale stadhuis, waar lekker eten, drankjes en een ontspannen sfeertje op je wachten. Verbind met collega’s uit het hele land en volg de exitpolls en uitslagen van de Tweede Kamer verkiezingen live.

Inschrijven LPB Congres

Ben jij erbij? Aanmelden voor het LPB Congres Enschede kan via deze website.
Hier lees je ook alles over de workshops en presentaties.