Haal het meeste uit het LPB Congres met de Networkapp

15 november, 2023 - webredactie

Ben jij volgende week bij het LPB Congres in Enschede en heb je de Networkapp nog niet op je mobiel staan? Meld je dan meteen even aan voor de app. Met deze tool haal je het meeste uit het congres. En ná de tijd is het een ideaal middel om contact te leggen met andere LPB’ers.

 

Tijdens het LPB Congres kun je de Networkapp gebruiken om je persoonlijke congresprogramma te bekijken. Je vindt er bijvoorbeeld de tijden en locaties van workshops en presentaties. Ben je toe aan een wandelingetje met collega’s, wil je een andere deelnemer een vraag stellen of een (online) linkje met iemand leggen? Via de app maak je supersnel contact.

Regionale netwerken

De Networkapp is ook ná het congres jouw poort naar de LPB Community. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor een van de regionale netwerken, zodat je altijd contact hebt met collega’s in de buurt. Dat is handig als je kennis wilt delen, een vraag wilt stellen, samen wilt sparren of een afspraak wilt maken. Het gebruik van de app is kosteloos voor leden van het LPB.

 

 Geïnteresseerd in de Networkapp? Stuur dan een mailtje naar info@lpb.nl. Dan ontvang je informatie over registratie en gebruik van de app.
Meer over het LPB Congres lees je op de congreswebsite.