LPB Congres 2020 uitgesteld

2 juni, 2020 - Webredactie

Het LPB en de gemeente Nijmegen hebben besloten het LPB Congres 2020 vanwege het coronavirus te verplaatsen. Zowel het LPB als de gemeente Nijmegen hebben de berichtgeving van de Rijksoverheid over corona en de organisatie van grote evenementen afgewacht. Het is nog niet duidelijk of grote evenementen met meer dan 100 bezoekers na 1 september weer mogelijk zullen zijn. Er zijn nu te veel onzekerheden die de voorbereidingen voor het congres in de weg zitten. Daarom hebben het LPB en de gemeente Nijmegen besloten het evenement te verplaatsen. De ambitie is om volgend najaar alsnog het congres te organiseren. Daarbij kijken het LPB en de Gemeente Nijmegen in welke vorm het congres dan mogelijk is, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Dit betekent niet dat we een jaar stilzitten. Achter de schermen werken we hard aan een nieuw concept dat bol staat van ontmoeten, kennis delen en ervaringen op doen. In een compleet nieuw jasje. Want dat jasje past de wijkambtenaar wel. We willen graag met je in contact blijven en elkaars verhalen delen.

Als jullie niet bij ons langs kunnen komen. Dan komen we toch bij jullie? Helemaal Corona-proof natuurlijk. Daarom gaan we On the road om te doen waar we juist zo goed in zijn. Het mooiste is dat iedereen online kan aanhaken of later terugkijken. Wil jij ons op bezoek en meehelpen met de organisatie? Laat het ons weten.