LPB Expert Team

Het LPB wil graag de ervaring en kennis die ze heeft opgedaan delen met anderen. En uiteraard doet het LPB dat bij voorkeur op een hele praktische manier. We hebben daarom het LPB-expertteam in het leven geroepen.

 

Wat is een LPB-expertteam?

Een LPB-expertteam bestaat uit 5 ambtenaren uit verschillende gemeenten. Een gemeente kan een beroep op het LPB-expertteam doen om advies te krijgen over vraagstukken uit de eigen gemeente die een raakvlak hebben met het wijkgerichte werken.

 

De werkwijze van een LPB-expertteam

Het LPB-expertteam komt een dag of dagdeel naar jouw gemeente. Samen met jou/jullie verdiept het expertteam zich in het vraagstuk en zorgt dat je in je eigen proces de volgende stap kunt gaan zetten. Je krijgt nuttige tips, kritische reflectie of een waardevol advies.
Na een telefonische intake bepaalt het LPB-expertteam of ze denkt een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan het verder helpen van jouw vraagstuk. Het expertteam wisselt informatie uit in overleg met jou, zodat ze goed voorbereid aan de slag kan. Er wordt een afspraak met je gemaakt over de datum.

 

Zijn er kosten verbonden aan het inzetten van het LPB-expertteam?

Als je lid bent van het LPB zijn er, behoudens eventuele reiskosten en een lunch aan de inzet van het LPB-experteam geen kosten verbonden.

 

Doe mee als lid in een LPB-expertteam

Vind jij het leuk om eens in de keuken van een andere gemeente te kijken? Vind jij het uitdagend om je tanden te zetten in het vraagstuk van een andere gemeente? Wil je met wijkgericht werkende collega’s eens een dag/ dagdeel jouw kennis en ervaring inzetten om te werken aan een wijkgericht dilemma? En wil je ook nog eens een heleboel leren? Meld je dan aan als kandidaat voor een LPB Expertteam!

 

Meer weten?
Je vraagstuk voorleggen of lid worden van een LPB-expertteam?
Vragen over opdrachten kun je stellen aan:
René Kerkwijk, bestuurslid LPB
Werkzaam bij Gemeente Eindhoven
e-mail: r.kerkwijk@eindhoven.nl
telefoonnummer: 040-23 88 353

Vragen over LPB-expertteam leden kun je stellen aan:
Mandy Leeman, bestuurslid LPB
Werkzaam bij Gemeente Vlaardingen
e-mail: mandy.leeman@vlaardingen.nl
telefoonnummer: 06-51107844