Party time!

Op de donderdagavond tijdens het LPB Congres kunnen de beentjes weer van de vloer. We verklappen hier nog niet alles en verrassen jullie graag. Tegelijkertijd kan een beetje surfer op het internet het hele plaatje van de avond met deze tekst zo invullen. 

Deze avond brengen we door in het Klokgebouw, één van de oude Philips- gebouwen op Strijp S. Inmiddels weten veel mensen in Nederland al dat je daar een goed feestje kunt vieren. Zij bieden plek aan memorabele concerten en festivals. 

De overburen van het Klokgebouw verzorgen deze avond de catering. Eén van de gangmakers van dit restaurant tref je er niet zo vaak meer aan omdat hij of in Portugal is, of zijn geliefde bijstaat in haar zangcarrière of zelf staat te koken en performen in de theaters of op de festivals in ons land. 

Muzikaal wordt de bodem deze avond gelegd door iemand die ons op woensdagavond ook al ontving. Hij is een heavyweight partymix DJ en eclectisch plaatjesdraaier.  

Deze uiterst sympathieke vinyldraaier wordt een flink blok onderbroken door een band die ervan uitgaat dat “elk optreden een wedstrijd is…. en een wedstrijd moet gewonnen worden.”