Verslag: Sociale Top 2017 Eindhoven

11 februari, 2017 - Webredactie

De gemeente Eindhoven was op maandag 23 januari gastheer van de Sociale Top 2017. Op meer dan 50 locaties in en om de stad en in het Klokgebouw gingen zevenhonderd voorlopers en dwarsdenkers uit het sociaal domein met elkaar in gesprek over de belangrijkste uitdagingen rondom zorg, onderwijs, wonen, werk, sport, cultuur, veiligheid en integratie.
Mensen uit het hele land kwamen samen: mantelzorgers, vrijwilligers, burgerinitiatiefnemers, ondernemers, wetenschappers, politici, overheidsmanagers, zorgprofessionals, bestuurders en adviseurs van maatschappelijke organisaties en belangenorganisaties, kunstenaars, leerkrachten en politiemensen. Ze droegen allemaal een steen bij.

Er wordt terug gekeken op een bijzondere dag. Deelnemers uit veel verschillende plekken in het sociaal domein deelden hun ervaringen, merkten dat ze baat hebben bij dezelfde oplossingen of last van dezelfde problemen. De gezamenlijke denkkracht leidde tot meer dan 50 ideeën die het sociaal domein in Eindhoven en hopelijk ook in de rest van Nederland beter maken.

In dit magazine vind je alles over deze dag in Eindhoven, met verslagen, quotes en foto’s.

Bron en meer informatie: www.SocialeTop.nl.