Vacature: LPB zoekt een nieuwe voorzitter

11 april, 2022 - Webredactie

Ben jij al onlosmakelijk verbonden met het gebiedsgericht werken en wil je dat naar heel Nederland uitstralen? Dan is dit het moment om te solliciteren naar het voorzitterschap van het LPB.

Het Landelijk Platform Buurt- en wijkgericht werken (LPB) is de netwerkorganisatie van wijkambtenaren in Nederland. Meer dan 100 gemeenten zijn lid. Het LPB werkt met andere partijen (LSA, Platform31, Movisie) samen aan het versterken van de gebiedsgerichte aanpak in Nederland. Hier vind je meer over LPB.

Kun en wil jij het inspirerende boegbeeld zijn van de wijkambtenaren van Nederland? Solliciteer dan nu naar Voorzitter LPB. Lees hier de volledige vacature

Planning
Reageer voor 22 mei door je motivatiebrief en cv te mailen. In mei neemt de selectiecommissie de tijd om met kandidaten in gesprek te gaan. Het bestuur zal eind mei een besluit nemen. In de maanden juni t/m november volgt dan de inwerk-periode samen met de huidige voorzitter, Willem Stam. Hij neem op het LPB Congres afscheid, en draagt dan het stokje aan jou over.

Lees hier de volledige vacature