Stem op een wijkambtenaar voor ambtenaar van het jaar 2018!

27 oktober, 2018 - Webredactie

Welke ambtenaar maakt kans om Beste Ambtenaar van 2018 te worden? Stemmen kan tot en met woensdag 31 oktober 18.00 uur. Ook is het mogelijk om via Facebook, Linkedin en Twitter een stem uit te brengen. Je kan dit jaar op één wijkambtenaar stemmen:

Annelieke Selbach wijkmanager, Etten-Leur

Stemmen is eenvoudig: op Facebook en Twitter gebruikt u de #PDTop100 gevolgd door de naam van een genomineerde ambtenaar. Niet alleen ambtenaren en collega’s mogen stemmen op hun favoriete kandidaat maar ook inwoners en het bedrijfsleven.

Na 31 oktober worden alle stemmen geteld. Dat levert een ranking per categorie op. De nummers 1 en 2 van elke categorie worden voorgelegd aan een deskundige jury onder leiding van Han Polman, commissaris van de Koning in Zeeland en voorzitter van de Raad voor het Openbaar Bestuur (ROB), die uiteindelijk de overall nummer 1, 2 en 3 kiest. Voor de complete lijst van de PD Top 100 worden alle categorieën bij elkaar genomen, waardoor er een lijst van nummer 1 t/m 100 ontstaat. De nummer 1 van deze lijst is de publiekswinnaar (heeft de meeste stemmen). Op deze manier hebben we meerdere prijzen te vergeven: de winnaar van de PD Top 100 (aangewezen door de jury) en de publiekswinnaar (de ambtenaar met de meeste online stemmen).

Lees in de blog waarom je op wijkambtenaar Annelieke moet stemmen.

Stemmen doe je op www.publiekdenken.nl De lijst met alle genomineerden vind je onder het stemformulier. Dit bericht verscheen eerder op www.publiekdenken.nl