Organiseer jij het LPB Congres 2021?

12 februari, 2020 - Webredactie

Jaarlijks organiseert het LPB – Platform voor wijkgericht werken – in samenwerking met een gastgemeente in de maand november het driedaagse LPB congres. Vorig jaar Capelle a/d IJssel, dit jaar gaan we naar Nijmegen. En terwijl de voorbereiding aldaar in volle gang is kijken wij alvast vooruit naar 2021.

We zijn benieuwd welke gemeente de uitdaging aan wil om in de context van de grote thema’s de wijk centraal wil stellen bij het jaarlijkse congres in 2021. Want er staat nogal wat te gebeuren met de invoering van de Omgevingswet, de gestage Energietransitie en aardgas vrije wijken, en de doorontwikkeling van het Sociaal Domein. 400 wijkprofessionals staan elk jaar te popelen om weer naar het LPB Congres te gaan. Een jaarlijks hoogtepunt op de agenda.

Welke gemeente wil gastgemeente zijn en samen met het LPB-netwerk de inhoud en organisatie op zich nemen?

Heb je belangstelling om dat op je te nemen? Geef dan voor 30 maart 2020 je belangstelling door via mail naar ons bestuur.

We verwachten vervolgens van je dat je uiterlijk 15 mei 2020 kunt aantonen dat de belangstelling serieus is (een collegebesluit is noodzakelijk) en er een aantrekkelijk programma te realiseren is in een bidbook.

Check hier alle verhalen en foto’s van het laatste congres in Capelle a/d IJssel om een goede indruk te krijgen van de impact en de opbrengst van een LPB-congres!

reacties

Reageren? Log in via