Duurzaamheid

Het congres is vegetarisch

Direct na de gemeenteraadsverkiezingen nam de gemeenteraad in Eindhoven een motie aan die uitsprak dat vegetarisch de norm is in gemeentelijke kantines. Op dit LPB Congres trekken wij dit door. De onderdelen die worden georganiseerd in het kader van het congres, daar is de catering vegetarisch. Dat geldt dus bij de ontvangst, de centrale programmaonderdelen, de lunches en de feestavond.

Omdat deelnemers hun eigen hotelreservering regelen (zie pagina hotels) is het vegetarische dieet daar niet van toepassing, maar die overweging kun je bij je ontbijt uiteraard zelf maken.

Op de fiets!

We gaan dit LPB Congres op de fiets. Na het plenaire programma op donderdagochtend krijg je een fiets te leen die je vrijdagochtend weer terug brengt. Naar het  donderdagmiddagprogramma ga je dus op de fiets (met uitzondering van één locatie). Op het inschrijfformulier kun je overigens het aangeven wanneer fietsen echt niet mogelijk is.

Kom met het openbaar vervoer

Eindhoven groeit hard. Het congres vindt plaats in en rond het centrum van de stad. Parkeren is daar niet goedkoop en de vraag is of je een parkeerplaats kunt vinden. We roepen je daarom op om met het openbaar vervoer naar het LPB Congres te komen.