Individuele expeditie – Inside & Out

(13.30-17.00)

Tijdens deze wervelende middag ontdek je wie jij bent als wijkprofessional en waar jij voor wilt staan in jouw wijk of werkgebied. Daarvoor onderzoeken we in welk speelveld je je nu bevindt (context), met welke persoonlijke inhoud je daar nu staat en hoe je vormgeeft aan je rol (content). Hoe ga jijinto a new decade’?!

Individueel en met de groep gaan we op zoek naar jouw kracht door te werken aan het Wijkwerkers CV’wie ben ik, waar sta ik, wat is mijn talent? Neem je je eigen stijl onder de loep met ‘Zoek je plek in het kwadrant’. Daarna onderzoeken we met ‘Turen naar trends’ de ontwikkelingen in het wijkgericht werken. Vervolgens kijken we in ‘Werkveld gezien’ naar de typering van jouw wijk of werkgebied. Om uiteindelijk alles te combineren in ‘de Roadmap’: een stappenplan waarin je bepaalt wat jij gaat doen om met meer plezier jouw rol optimaal in te vullen.

De masterclass is opgebouwd uit verschillende blokken, met ieder een eigen werkvorm die onderling met elkaar verbonden zijn. Deze persoonlijke ontwikkelroute is voor iedereen toegankelijk en levert altijd iets op!

Natasja Stuifbergen en Lenneke van der Meer zorgen samen voor beweging in leren en ontwikkelen voor individuen, teams en organisaties. Zij nemen je mee op een leerweg om vanuit het ik-perspectief te kijken naar je werkzame leven in het wijkgericht werken. 

 

meerstuifbergen