Week van de digitale overheid

23 november t/m 27 november

Zijn wijkmanagers wendbaar en bewegen zij en hun organisaties mee met de veranderende samenleving? Ben jij digitaal verbonden en bezit jij 21e eeuwse vaardigheden? Juist belangrijk om je werk te kunnen doen in de wijk van de toekomst, maar ook in de organisatie van de toekomst!

Stichting Digitale Overheid organiseert volgende week samen met Perron2030 De Week van de Digitale Overheid, met gave sprekers als Danielle Braun, Jim Stolze en Anett Numa uit Estland! Maar ook sprekers uit collega-gemeenten of van samenwerkende organisaties. Daarnaast krijg je toegang tot een aantal interessante e-learnings over de uitdagingen bij gemeenten en het Columbusmodel waarin de 21-eeuwse vaardigheden verder zijn uitgewerkt. Laat je verder inspireren om ook wendbaar te zijn en klaar te zijn voor de toekomst!

Met korting naar de (digitale) week
Voor netwerkpartners is er een korting van 25% op de prijs voor individuele- of groepsdeelname als je meedoet vanuit je lidmaatschap van het LPB. Deze code kun je opvragen via Ilona Goessens via ilona@factordoen.com. Deelname aan de WEEK van de Digitale Overheid kan individueel, als team of samen met enkele collega’s. Voor ieder type deelname (individueel, team van 30 collega’s of een klein groepje) geldt een aparte prijs. Alles over het congres en het programma vind je op www.digitaleoverheid.org

aanmelden