Aanmelden LPB Meetup Zutphen

Informatie
Het uitgebreide programma, routebeschrijving en overige details ontvang je na inschrijving, ongeveer een week voorafgaand aan de LPB Meetup.

Datum en tijd
Donderdag 28 juni
10:00 – 17:00 uur
Optioneel: diner

Prijs
Deelname aan de Meetup in Zutphen kost € 50 per persoon. Voor € 35 extra bieden we je na afloop een diner en 2 consumpties.

Ben je geen lid van het LPB, geen zorgen. Je kan kennismaken met het LPB bij de Meetup, ook dan betaal je €50,-. Wil je lid worden van het LPB en profiteren van de speciale congresprijs voor het LPB Congres in Noordoostpolder later dit jaar, meld je dan aan als LPB lid.

Inschrijven tot 8 juni
Voor het middagprogramma is het nodig dat je een 1e, 2e en 3e voorkeur aangeeft. Op basis hiervan wordt een evenredige verdeling van deelnemers gemaakt over de diverse thema’s. Lees hier meer over het Programma.

De inschrijftermijn sluit op vrijdag 8 juni. Voor het inschrijven geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Mocht het zo zijn dat al je voorkeuren vol zijn, dan word je ingedeeld bij een thema dat zo dicht mogelijk bij één van je 3 gekozen thema’s ligt.

Naamswijziging van je registratie
Heb je je aangemeld voor de Meetup, maar ben je verhinderd? Dan is het uiteraard mogelijk om jouw plek te laten innemen door iemand anders. Annulering van je deelname is niet mogelijk. Geef je vervanger door via e-mail.

Vragen?
Mocht je vragen hebben: stuur dan een mail naar: c.scheffer@zutphen.nl

Meld je hier aan voor de LPB Meetup

Het formulier opent in een nieuw scherm.