Overnachtingslocaties

De polder biedt veel variëteit! En dus bieden we dat ook in de overnachtingslocaties. Wil je een eigen hotelkamer? Dat kan. Lijkt het je leuk om met je collega’s in een lodge te verblijven? Ook dat kan! Er zijn hotels, bed and breakfast, lodges en huisjes beschikbaar. Een overzicht van de locaties waar wij prijsafspraken mee hebben voor het LPB congres vind je hieronder. Je overnacht dan tegen een gereduceerd tarief. De prijs voor een hotelkamer is € 85 per nacht, uitgaand van 1 persoon per kamer inclusief ontbijt. De prijs voor een lodge/vakantiehuisje is € 79 per persoon per nacht inclusief ontbijt. De afspraken met de locaties gelden tot 15 oktober 2018. Omdat het aanbod zo divers is, ligt het selecteren en reserveren van de locatie bij jou als deelnemer. Neem hiervoor contact op met de overnachtingslocatie waar je wilt verblijven en verwijs naar het LPB.

Vervoer

Als je in één van de onderstaande accommodaties verblijft, regelen wij het vervoer met bussen vanaf je overnachtingslocatie naar de verschillende congreslocaties en weer terug. Verblijf je ergens anders? Dan kun je zelf met de auto komen.

Schermafbeelding 2018-05-28 om 09.54.35

Met je collega’s verblijven in een lodge of vakantiewoning? Dat is mogelijk bij Lodgepark Voorsterwoud en Eigen Wijze.

Lodgepark Voorsterwoud

25 lodges met 2 kamers beschikbaar

Verblijf samen met je collega’s in een logde op Lodgepark Voorsterwoud! Het Lodgepark ligt middenin het Voorsterbos in Kraggenburg, aan de Zwolsevaart met haar natuurlijke oevers. Het is een plek voor natuurliefhebbers die waarde hechten aan duurzaamheid. Met respect voor de natuur geniet je hier van je verblijf. De lodges (4 en 6 persoons) zijn luxe en comfortabel ingericht. De indeling kan per lodge verschillen. Er is één grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 kleinere slaapkamer met een stapelbed. De 6 persoons logde heeft twee stapelbedden in één slaapkamer.

Ga naar de website van Lodgepark Voorsterwoud
(0527) 25 25 24
devoorst@vdbrecreatie.nl

IMG_0714

IMG_0692

De voorst sl

Eigen wijze

10 vakantiewoningen met 3 kamers beschikbaar
3 vakantiewoningen met 4 kamers beschikbaar

Lijkt het je leuk om samen met je collega’s in een vakantiewoning te verblijven tijdens het congres? Op het kleinschalige Vakantiepark Eigen Wijze in Bant staan comfortabele vakantiewoningen voor 8 personen. Alle slaapkamers zijn uitgerust met 1-persoons boxspringbedden. De comfortabele woningen kunnen alleen met 4 personen geboekt worden. Bij gebruik door minder personen, wordt wel het volledige bedrag voor 4 personen in rekening gebracht. Of verblijven jullie liever in een knus vissershuisje voor 6 personen?  Deze vissershuisjes worden omringd door een houtwal met wandelpaden. De vissershuisjes hebben 3 slaapkamers, allemaal met boxspringbedden. De vissershuisjes kunnen alleen met 3 personen geboekt worden. Bij gebruik door minder personen, wordt wel het volledige bedrag voor 3 personen in rekening gebracht.

Ga naar de website van vakantiepark Eigen Wijze
(0527) 26 18 99
info@groepen.com

Eigen wijze 3

Eigen wijze 1

Eigen wijze 2

Netl de Wildste Tuin

Op het boerenerf van Netl de Wildste Tuin staan 2 gezellige Pionierswoningen. De vakantiewoningen zitten aan elkaar vast en zijn modern landelijk ingericht met eikenhouten vloeren, goed uitgeruste keuken en prachtige badkamer. Bij het vakantiehuis is een ruim privéterras voorzien van moderne tuinmeubels. De bijbehorende achtertuin is goed onderhouden en heeft een eigen grasveld omringd door bloemen en struiken.

Ga naar de website van recreatiepark Netl
(0527) 20 30 43
info@netl.nl

Nordkapp exterieur (5)

_MG_0243

Schermafbeelding 2018-05-28 om 09.54.35

De Strandhoeve

Vol

De Strandhoeve bevindt zich op de grens van de Noordoostpolder en Steenwijkerland en ligt op steenworp afstand van Nationaal Park de Weerribben en Wieden. Kies uit één van de 7 luxe thema kamers van Bed & Breakfast ‘De Hoeve’ of geniet van de ruimte in groepshotel ‘De SuyderZee’. Praat nog gezellig bij aan de bar of rust lekker uit op de fijne boxsprings. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer en toilet. `s Ochtends staat een overheerlijk ontbijt voor je klaar met biologische en streekproducten.

Bekijk groepshotel SuyderZee. B&B De Hoeve is op dit moment volgeboekt.

(0527) 20 37 91
offerte@destrandhoeve.nl

SuyderZee en de Hoeve Buitenkant

Kamer Afrika B&B de Hoeve

Kamer Blokzijl SuyderZee

Schermafbeelding 2018-05-28 om 09.54.35

Gastvrij Schokland 

Vol

Bij Gastvrij Schokland verblijf je in huiselijk sfeer midden in het polderland met als achtertuin Werelderfgoed Schokland! Het huis is modern en ruim opgezet en elke slaapkamer is voorzien van eigen sanitair, waardoor je een hoge mate van vrijheid en comfort ervaart.

Ga naar de website van Gastvrij Schokland
(06) 23 03 67 81
gastvrijschokland@gmail.com

bb1d7e2af7   f344956661   Gastvrij Schokland

Schermafbeelding 2018-05-28 om 09.54.35

’t Voorhuys

Vol

Hotel en restaurant ’t Voorhuys ligt in het centrum van Emmeloord. Dit gezellige familiehotel is een perfecte uitvalsbasis tijdens jouw congresbezoek. Het hotel bevindt zich naast de Poldertoren en de congreslocatie en beschikt over ruime kamers en een overheerlijk ontbijt. Na het congres nog zin in een gezellige borrel aan de bar? Dat kan in het grandcafé; “de Huyskamer van de polder”.

Ga naar de website van ’t Voorhuys
(0527) 61 28 70
info@voorhuys.nl

MG9503   -®pimvandermaden 1704071873   pimvandermaden 15062501b

Schermafbeelding 2018-05-28 om 09.54.35

Van der Valk

Vol

Ben je op zoek naar een buitengewoon onderkomen in een veelzijdige omgeving tijdens het LPB congres? In het van der Valk Hotel Emmeloord kun je heerlijk tot rust komen in een van de ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Alle kamers hebben de beschikking over comfortabele bedden en badkamers zijn voorzien van zowel een ligbad als een aparte douche. In de ochtend begin je de dag goed met een overheerlijk ontbijtbuffet met dagverse producten.

Ga naar de website van van der Valk Emmeloord
(0527) 61 23 45
sales@emmeloord.valk.nl

Van der valk 1   Van der valk 3   Van der valk 2

Schermafbeelding 2018-05-28 om 09.54.35

Van Saaze

Vol

Hotel van Saaze ligt in de groenste hoek van de Noordoostpolder, Kraggenburg. Het hotel ademt rust en gemoedelijkheid uit en is een zeer goede uitvalsbasis tijdens jouw bezoek aan het congres. Het hotel heeft een- en tweepersoonskamers en een driepersoons en een vierpersoonskamer. De kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een badkamer met douche en toilet. In de ochtend staat er een lekker ontbijt voor je klaar. 

Ga naar de website van hotel van Saaze
(0527) 25 23 53
info@hotelvansaaze.nl

Van Saaze 1   Van Saaze 3   Van Saaze 2