Praktijkdag Burgerparticipatie en G1000

9 november t/m 10 november

De Witte Vlinder, Van Galenstraat 30, Amersfoort, Nederland

‘Hoe komt het dat jullie zoveel deelnemers hebben? Hoe ziet jullie communicatieplan eruit? Hoe werkt loting? Hoe voorkom je dat deelnemers gaan domineren? Hoe komen jullie voorbij de ‘usual suspects’? Hoe bereik je de mensen die nooit meedoen?’ Tijd om de ervaringen en inzichten van de afgelopen 5 jaar te delen op een praktijkdag Burgerparticipatie en de G1000.

Al eerder aangekondigd, maar te ambitieus om nog voor de zomer in de agenda te plaatsen organiseert Platform G1000  nu opnieuw een werkdag voor professionals, politici, bestuurders en burgers die zich willen verdiepen in de basisbeginselen van succesvolle Burgerparticipatie. We delen op die dag de visie op Burgerparticipatie die de G1000 zo succesvol maakt in de ogen van burgers. En we gaan praktisch aan de slag met de cases die deelnemers vanuit hun eigen praktijk meenemen naar de werkdag. Het gehele team van G1000.nu zal acte de presence geven om elk vanuit de eigen praktijk de deelnemers zo goed mogelijk te ondersteunen. En mogelijk vragen we nog een gastspreker om ook een bijdrage te leveren.

We houden de Werkdag in november 2 keer, 1 keer op vrijdag 9 november en 1 keer op een zaterdag 10 november. De kosten bedragen € 145,- p.p. voor professionals en € 60,- voor burgers.

aanmelden
Melany van Aalst
Esther van 't Ende
Rolinka van Markus