Ontmoet en groet Ede Doet

19 april 2018

Speeltuinvereniging "De Korenbloem", Korenbloemlaan 9A, Ede, Nederland

Als ‘omgevingsdeskundigen’ hebben bewoners vaak ideeën over hoe zij de wijk nóg leuker en mooier kunnen maken. In de afgelopen 2,5 jaar ontving een deel van de bewoners in Ede een waardecheque van de gemeente. Met deze cheque kunnen zij sparen voor een eigen initiatief of de cheque doneren aan een activiteit van iemand anders. Op deze manier hebben de bewoners al meer dan 235 initiatieven met elkaar opgestart! Hier is bovendien ruim 30%van de Edenaren bij betrokken!

Stichting Ede Doet nodigt je uit voor een “meet & greet” in Ede om deze nieuwe methode van buurtparticipatie te ontdekken! Ontmoet actieve Edenaren en krijg een inkijkje in de methodiek. Kom naar Ontmoet & Groet Ede Doet op donderdag 19 april 2018!

Programma
De gemeente Ede laat je zien hoe het lukt om de bewonersparticipatie te stimuleren en te verbeteren. Ook maak je kennis met een nieuw crowdfundplatform, ontwikkeld voor bewonersinitiatieven. Laat je inspireren door enthousiaste buurtbewoners over deze nieuwe manier van samenwerken.

 

aanmelden
Marjolein Geurtsen
Ria Voorschoten
Rianca Huisman