Dag van de Stad

29 oktober 2018

Wagenwerkplaats, Piet Mondriaanplein, Amersfoort, Nederland

Op de Dag van de Stad 2018 komen ruim 2.000 mensen bij elkaar die in Nederland werken aan toekomstbestendige steden en stedelijke regio’s. Want elke dag zijn bestuurders, ambtenaren, ondernemers, actieve inwoners, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en wetenschappers bezig om de steden in Nederland verder te brengen. Daarom bieden we één dag waarop we inspireren, informeren, agenderen, verbinden en bouwen met elkaar.

Je kiest uit 100 workshops en 200 sprekers in meer dan tien monumentale gebouwen op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Ieder gebouw heeft een eigen thema. Laat je inspireren door succesvolle voorbeelden en verhalen van toonaangevende sprekers en jong toptalent. Doe mee met de vele workshops van creatieve trainingen, debatten tot ontwerpateliers. Geniet van het straattheater en ‘the best of’ van de Innovatie Expo en de Dutch Design Week. Of ga te voet, per fiets en/of per boot mee naar de meest innovatieve stedelijke ontwikkelingsprojecten in en rond Amersfoort.

Voor bestuurders van steden, bedrijfsleven, kennisinstellingen en Rijksoverheid is er een speciaal bestuurdersprogramma (deel van de dag). Internationale gasten bieden we een specifiek internationaal programma.

aanmelden
dagvandestad
Ad Tabbers
Melany van Aalst
Rene Kerkwijk